Kjer očala niso samo očala

Podjetje MINUS 50, d.o.o. v Sloveniji predvsem združuje področje oftalmologije in očesne optike. Vseskozi se trudi svojim strankam ponuditi čimveč za ceno, ki jo plačajo – tako pri sončnih očalih kot pri korekcijskih okvirjih in steklih.

S pomočjo oftalmologa (zdravnika s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije) od samega predpisa dioptrije do svetovanja pri izbiri ustreznih očal za vas se trudimo najti ustrezno rešitev, ne glede na dioptrijo, starost, slab vid, škiljenje ali dvojno sliko.

Poleg tega so prisotne akcije za čimvečjo dostopnost določene vrste okvirjev, stekel ali znamk očal.

Naša misija je čimvečjemu številu uporabnikov omogočiti občutiti razliko med njihovimi dosedanjimi očali in zadnjimi dosežki v optični industriji – zato minus 50.

In zakaj OPTO center – ker se je z našim dosedanjim delom pojavila potreba po subspecialnih oftalmoloških pregledih (ortoptičnih, težav z dvojnim vidom …), manjših posegih in svetovanju pri individualnih potrebah.

Zaposleni v MINUS 50 predvsem skrbimo, da iz vaših izbranih okvirjev in stekel nastanejo uporabna očala, ki jih boste z veseljem nosili.

Naš tim sestavljajo tehniki optiki in ljudje, ki so se poleg svoje visokošolske izobrazbe odločili za delo v optični industriji.

Poleg izdelovanja očal, v timu tesno sodeluje tudi zdravnik oftalmolog (s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije). S tem omogočamo, da vam končni izdelek olajša vsakdanjik in vam je v veselje.

V poslovalnicah MINUS 50 in OPTO centru opravljamo očesne preglede za predpis dioptrije za očala. Po dogovoru tudi bioradionično podporo QUANTEC.

OPTIKA MINUS 50

OČESNI PREGLEDI: TOR IN ČET 15:00–16:00

Na 120 m2 ponujamo skoraj 4500 modelov korekcijskih in sončnih očal. Prav tako opravljamo predpis očal v ambulanti v optiki.

OPTO CENTER

OČESNI PREGLEDI: PON 15:00–16:00

Na 30 m2 ambulante in 150 m2 optike, ponujamo oftalmološke preglede, od predpisa očal do subspecialnih pregledov straboloških pacientov (težave z dvojno sliko, škiljenjem..) Poleg tega opravljamo manjše operativne posege (od injekcij z botoksom in polnili do manjših estetskih posegov, tudi z laserjem (pomlajevanje, odstranitev odvečne kože vek, fibromov, ter maščobnih naslag na vekah) in preglede za potrebe podaljšanja vozniškega dovoljenja.

Istočasno optika ponuja možnosti izbora med 1200 eksponati različnih modelov očal, od sončnih do korekcijskih okvirjev.

POKLIČITE NAS ZDAJ
POVEDALI SO …
Rated 5 out of 5
"Sem Majda Raušl reprezentantka Slovenije  v streljanju z zračno pištolo. S tem športom se ukvarjam že vrsto let. Vmes so se mi pojavile  težave z vidom, precejšnja dioptrija, največja težava pa je visok cilinder. Na priporočilo prijatelja sem se prijavila na pregled v optiko OPTOCENTER, kjer mi je po skrbnem pregledu dr. Amer Beharič  priporočal lečko ZEISS Superb. Moram priznati, da od takrat ko uporabljam to lečko, vidim ostro sliko na

Majda Raušl

ZDRAVNIK SPECIALIST
FEBO – specialist oftalmologije
Poleg splošne oftalmologije se je dodatno izpopolnjeval na področju diagnostike in zdravljenja (kirurško in nekirurško), strabizma (škiljenja), prav tako zdravljenja slabovidnosti otrok. Zaradi povpraševanja s strani pacientov je organiziral strabološko ambulanto (škiljenje, slabovidnost, dvojne slike) in jo izvaja v OPTO centru. Dodatno se je izpopolnjeval v Luganu na področju zdravljenja sprednjega segmenta očesa in okuloplastične kirurgije. Je član Evropskega združenja strabologov - ESA.
Nazaj na vrh