Podjetje MINUS 50, d.o.o. v Sloveniji predvsem združuje področje oftalmologije in očesne optike. Vseskozi se trudi svojim strankam ponuditi čimveč za ceno, ki jo plačajo – tako pri sončnih očalih kot pri korekcijskih okvirjih in steklih.

S pomočjo oftalmologa (zdravnika s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije) od samega predpisa dioptrije do svetovanja pri izbiri ustreznih očal za vas se trudimo najti ustrezno rešitev, ne glede na dioptrijo, starost, slab vid, škiljenje ali dvojno sliko. Poleg tega so prisotne akcije za čimvečjo dostopnost določene vrste okvirjev, stekel ali znamk očal.

Naša misija je čimvečjemu številu uporabnikov omogočiti občutiti razliko med njihovimi dosedanjimi očali in zadnjimi dosežki v optični industriji – zato minus 50.

In zakaj OPTO center – ker se je z našim dosedanjim delom pojavila potreba po subspecialnih oftalmoloških pregledih (ortoptičnih, težav z dvojnim vidom, podaljšanje vozniških dovoljenj…), manjših posegih in svetovanju pri individualnih potrebah.

Naš tim sestavljajo tehniki optiki in ljudje, ki so se poleg svoje visokošolske izobrazbe odločili za delo v optični industriji.

Poleg izdelovanja očal, v timu tesno sodeluje tudi zdravnik oftalmolog (s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije). S tem omogočamo, da vam končni izdelek olajša vsakdanjik in vam je v veselje.

WEB KUPON

20% POPUSTA NA KOREKCIJSKE OKVIRJE IN ZEISS STEKLA IZ ZALOGE

POPUST VELJA Z WEB KUPONOM IN NE ZA ŽE ZNIŽANE ARTIKLE. AKCIJE SE MED SEBOJ NE SEŠTEVAJO.
WEB KUPON BARKODA
AmerVegas

OČESNI PREGLEDI: PON 15:00–16:00

Na 30 m2 ambulante in 150 m2 optike, ponujamo oftalmološke preglede, od predpisa očal do subspecialnih pregledov straboloških pacientov (težave z dvojno sliko, škiljenjem..)

Poleg tega opravljamo manjše operativne posege (od injekcij z botoksom in polnili do manjših estetskih posegov, tudi z laserjem (pomlajevanje, odstranitev odvečne kože vek, fibromov, ter maščobnih naslag na vekah) in preglede za potrebe podaljšanja vozniškega dovoljenja.

Istočasno optika ponuja možnosti izbora med 1200 eksponati različnih modelov očal, od sončnih do korekcijskih okvirjev.

Nazaj na vrh