O NAS

AmerVegas

Podjetje MINUS 50, d.o.o. v Sloveniji predvsem združuje področje oftalmologije in očesne optike. Vseskozi se trudi svojim strankam ponuditi čimveč za ceno, ki jo plačajo – tako pri sončnih očalih kot pri korekcijskih okvirjih in steklih.

S pomočjo oftalmologa (zdravnika s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije) od samega predpisa dioptrije do svetovanja pri izbiri ustreznih očal za vas se trudimo najti ustrezno rešitev, ne glede na dioptrijo, starost, slab vid, škiljenje ali dvojno sliko. Poleg tega so prisotne akcije za čimvečjo dostopnost določene vrste okvirjev, stekel ali znamk očal.

Naša misija je čimvečjemu številu uporabnikov omogočiti občutiti razliko med njihovimi dosedanjimi očali in zadnjimi dosežki v optični industriji – zato minus 50.

In zakaj OPTO center – ker se je z našim dosedanjim delom pojavila potreba po subspecialnih oftalmoloških pregledih (ortoptičnih, težav z dvojnim vidom, podaljšanje vozniških dovoljenj…), manjših posegih in svetovanju pri individualnih potrebah.

Naš tim sestavljajo tehniki optiki in ljudje, ki so se poleg svoje visokošolske izobrazbe odločili za delo v optični industriji.

Poleg izdelovanja očal, v timu tesno sodeluje tudi zdravnik oftalmolog (s končano medicinsko fakulteto in specializacijo iz oftalmologije). S tem omogočamo, da vam končni izdelek olajša vsakdanjik in vam je v veselje.

OČESNI PREGLEDI

DELOVNI ČAS:

PON: 15:00–16:00

Na 30 m2 ambulante in 150 m2 optike, ponujamo oftalmološke preglede, od predpisa očal do subspecialnih pregledov straboloških pacientov (težave z dvojno sliko, škiljenjem, sladkorno boleznijo (pregled očesnega ozadja)..) kot tudi osnovne slikovne diagnostike mrežnice in vidnega živca.

Poleg tega opravljamo manjše operativne posege (od injekcij z botoksom in polnili do manjših estetskih posegov, tudi z laserjem (pomlajevanje, odstranitev odvečne kože vek, fibromov, ter maščobnih naslag na vekah) in preglede za potrebe podaljšanja vozniškega dovoljenja.

Istočasno optika ponuja možnosti izbora med 1200 eksponati različnih modelov očal, od sončnih do korekcijskih okvirjev.

Nadzornik Bojan iz Delovne akcije se je odločil za zaščitna očala s svojo dioptrijo

Nazaj na vrh